Get Adobe Flash player
top1.jpg
top2.jpg
top3.jpg

Zanimivo v objavi

Ogledi muzeja v katerem so na vpogled krajevne značilnosti iz preteklosti ribniške doline so po predhodni najavi na tel. 031 625 194. Vstopnina za organizirane skupine je 1,5 evra, za posameznike pa 2 evra. Otroci do 7 let ne plačajo vstopnine. Obisk z razlago traja približno eno uro. Interesenti si lahko po predhodnem dogovoru z MEH organizirajo tudi prehrano ( ketering – gostišče Pugelj, Ribnica).

Zanimivosti

Sodelujemo

Statistika obiska

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanes47
mod_vvisit_counterVčeraj122
mod_vvisit_counterTa teden47
mod_vvisit_counterPrejšnji teden809
mod_vvisit_counterTa mesec1637
mod_vvisit_counterPrejšnji mesec2749
mod_vvisit_counterSkupaj957374

Na strani (zadnjih 20 min.): 2
Vaš IP: 54.85.57.0
,
Danes: 17 Jan, 2021

Tudi letos slikarska kolonija

Maticova etno hiša bo tudi v letošnjem letu (2012) organizirala slikarsko kolonijo, ki bo v sredo 6. junija 2012. Slikarski extempore bo potekal v okolici Nove Štifte in Maticove etno hiše. Dokončane slike bodo slikarji oddali do konca avgusta 2012. Slikarjem, ki se bodo prijavili v kolonijo, bomo poslali prijavnico in v podpis izjavo, da ustvarjeno sliko odstopijo Maticovi etno hiši, ta pa slike odda za prodajo na dobrodelnih prireditvah. Od ustvarjenih slik, si sme organizator kolonije obdržati eno sliko po svojem izboru. Za namero za prijavo naj interesenti pokličejo na telefon 031 625 194.

Prijavljenci bodo od organizatorja prejeli slikarsko platno. Zaradi finančne omejenosti bomo sprejeli do cca 15 interesentov.

Do sedaj ustvarjene slike so bile odstopljene Osnovni šoli dr. Ivan Prijatelj Sodražica, ki je organizirala več dobrodelnih koncertov za konkretni primer.

Zadnja objava

Najbolj brano

botom1.jpg
botom2.jpg
botom3.jpg

Spletna stran uporavlja piskotke za svoje informativne namene. Sprejmeš lahko piškotke začasno, ali trajno. EVROPSKA DIREKTIVA.

Sprejmem piškotke za informacijo.

Evropska direktiva o zbiranju piškotkov